liedjes voor peuters en kleuters

Cursus: ’Wij maken muziek’
door Ingrid Rietveld - Roos

Ben je op zoek naar een zinvolle invulling van een studie morgen (middag) voor leid(st)ers die werkzaam zijn in de Kinderopvang ( 2 - 4 jaar), dan is de cursus ‘Wij maken muziek’ misschien iets voor je.
In deze praktische cursus wordt nieuw liedmateriaal aangereikt, veelal liedjes die je kunt gebruiken om structuur aan te geven in het dagritme. Er worden suggesties gegeven om met kinderen muziek te maken op eenvoudige instrumentjes en er is aandacht voor muziek en beweging. Natuurlijk wordt er ook in gegaan op wensen en vragen die voor ieder Kinderdagverblijf of peuterspeelzaal verschillend kunnen zijn!

Picture


De cursus is gebaseerd op het boek ‘Wij maken muziek’ en de gelijknamige cd, uitgeverij SWP, auteur: Ingrid Rietveld. Na afloop van de cursus bestaat de mogelijkheid dit materiaal aan te schaffen.
Indien je interesse hebt om deze cursus in jouw Kindercentrum te organiseren dan kun je contact opnemen met de cursusleidster Ingrid Rietveld. Als je een mail stuurt naar met daarin je verzoek en een telefoonnummer waarop je (overdag) bereikbaar bent, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

Mail naar: info@wijmakenmuziek.nl

Deze foto´s zijn gemaakt door Hans Oostrum Fotografie, Den Haag. www.hansoostrumfotografie.nl